Bosh Kassa Systemen

Informatie over Den Hieronymus Bosch
Den Bosch, samen genaamd ‘ S-Hertogenbosch, ligt in de provincie Noord-Brabant en staat bekend om zijn historische gebouwen, prachtige musea en vrolijke cafés, pubs en restaurants. er is immers een reden dat Den Hieronymus Bosch de meest gastvrije stad van het Koninkrijk der Nederlanden is geworden, maar viervoudig (2010, 2011, 2012 en 2013)!

Cultuur en gezelligheid in Den Hieronymus Bosch
Kunst-en cultuurliefhebbers kunnen zich realiseren dat Den Hieronymus Bosch een gebied is als hun eigen hart. om te beginnen biedt het slechts zeven musea, te beginnen van het up NoordBrabants repository, met werken van Vincent Gogh, tot het Jheronimus Hieronymus Bosch Art Center, gewijd aan de meest opmerkelijke inwoner van de stad, Jheronimus Hieronymus Bosch. Het oog biedt mooie mogelijkheden voor verkenning, gestikt met gebouwen met mooie gevels. De grootste attractie van de stad is dat de spectaculaire St. John ‘ s kathedraal, en permanent Reden – Het is positief een bezoek waard! En naast zijn onderwerp redenen, biedt het centrum van Den Bosch verschillende mogelijkheden voor plezier en genot, met mooie uitgangen, cafés en restaurants die lekkere snacks, maaltijden en drankjes serveren.

Toegankelijkheid van Den Bosch
Vanuit de Nederlandse hoofdstad en stad neemt u alleen maar een trein naar Den Hieronymus Bosch. Den Hieronymus Bosch is ook dood geplaatst voor een bezoek aan Tilburg en Breda. Vanaf het vliegveld van de stad is Den Hieronymus Bosch een kleinere hoeveelheid dan [*fr1] associate hour ‘ s travel away.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.