Scheveningen Kassa Systemen

Scheveningen is dat het meest geliefde seacoast resort in Nederland. Op slechts vijf kilometer van ‘ S Gravenhage is het Scheveningen Strand zeker bereikt en eenvoudig te mengen met verschillende activiteiten na u area unit in Den Haag!

De stranden van Scheveningen
Scheveningen heeft prachtige stranden voor liefhebbers van zon, gezinnen en sportliefhebbers. er is ook een verspreiding van strandpaviljoens en restaurants die lekker eten serveren, dus zin in een drankje en een hapje terwijl kijken naar de zonsondergang.

Activiteiten in Scheveningen
De Scheveningen Pier is het icoon van de seacoaststad en werd volledig gerestaureerd in 2015. Daredevils zal bungeejord springen en zipline hier. Als je graag dingen rechtdoorzee wilt, ga dan aan boord van de 42 meter rit en weelderig in het lezen van de Nederlandse kust.

Ga voor een wandeling op straat en merk een tafel aan een van de aangename restaurants of strandclubs. wanneer u op het strand bent, kunt u zich wagen in het Nederlands Casino of zin hebben in een goede musical bij AFAS Circustheater.

Als je op straat loopt, zie je ook het Kurhaus gebouw en spa, vlak naast de pier. Als we samen met uw jongeren op vakantie gaan, hebben we de neiging om u extreem voor te stellen om naar het Ocean LIFE centre te gaan, dat meer dan 100 vissoorten heeft!

Evenementen in Scheveningen
Er zijn het hele jaar door onberekenbare evenementen in Scheveningen. streef ‘Hollandse Nieuwe’ Haring overdag, bewonder het eenvoudigste vuurwerk uit veel landen op de vuurwerkwedstrijd, of begin de 12 maanden met een eigentijdse Nieuwjaarsduik.

We zijn er bijna.
Het is een korte rit van ‘ S Gravenhage naar Scheveningen; er zijn veel ondergrondse en Alfresco automotive parken. Het duurt ongeveer een uur om Scheveningen te bereiken vanaf Schiphol Vliegveld door verhuur van auto ‘ s of transport. de periode per auto of transport vanaf het vliegveld Gravenhage van het stadscentrum is ongeveer een half uur.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.